CARAVAN ACCESSOIRES

Ook voor accessoires zoals accu's of caravan movers kunt u terecht bij S&S Caravans in Gorredijk. Wij verkopen en installeren alleen producten van hoge kwaliteit. De merken die wij verkopen zijn duurzaam en komen goed uit diverse testen. Voor meer informatie over prijzen van de producten en de installatie hiervan zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar.

LITHIUM 1220 ACCU ENDURO

Deze lichtgewicht LI 1220 accu van Enduro is ideaal om in een boot, caravan of camper in te bouwen. De 12V accu is bescheiden in afmeting, volledig onderhoudsvrij en extreem veilig. Bij volledige ontlading kan de accu tot 1500 maal op- en ontladen en heeft dus een zeer lange levensduur. De accu is tevens bruikbaar voor boordverlichting en wordt geleverd met een bijpassende acculader. 

TRUMA SR MOVER

Met de Truma SR halfautomatische caravanmover manoeuvreert u nauwkeurig en zonder enige krachtsinspanning. Zelfs op de kleinste en moeilijkste plaatsen. Met de gemakkelijk te bedienen afstandsbediening brengt u de rollen eenvoudig op de banden.

De Mover SE R verplaatst zonder problemen alle caravans of aanhangers tot 2.000 kg met een enkele as. Met de krachtige Durasoft aandrijving manoeuvreert u tot op de millimeter nauwkeurig en veilig, zelfs op hellingen tot 15%. De rollen op en van de banden plaatsen doet u met één druk op de knop van de afstandsbediening.


CAMPTEK MOVER

De camptek drive V2 is een mover die speciaal ontwikkeld is voor de kritische kampeerder. Waar alle movermerken en prijzen de pan uit schieten, is deze mover juist ontwikkeld voor de kampeerder die niet te veel wil uitgeven maar wel een hoop zekerheid wil hebben.

Het bedrijf die deze mover levert werkt samen met een klein en hecht dealer netwerk waar wij; S&S Caravans onder vallen. Op deze manier wordt er net zo veel ziel en zaligheid in het verkopen en monteren gestopt als u zelf. Waardoor er veel betrokkenheid is met u. Er zal samen worden besproken waar u de accu wilt hebben en op welke manier deze word neergezet. Waardoor u en uw caravan op de eerste plaats staat.

SPECIFICATIES

Naam Type: Camptek drive V2

Werkstroom: 12 Volt DC

Gemiddeld stroomverbruik: 19 Amper

Maximaal stroomverbruik: 84 Ampere

Snelheid: 11.45cm per sec.

Gewicht: 36 Kg

Safe Working Load (SWL): 2250Kg (twin motor) 3500Kg (quad motor)

Minimale breedte caravan: 1800mm

Maximale breedte caravan: 2400mm

Accu soort: 12V AGM/Lithium/Calsium

MONTAGE

Indien wij de mover voor u mogen monteren, dan doen wij dit op de volgende manier. Volledige montage en 5 jaar garantie mover, lader, accu zie garantie voorwaarden.

 1. Na ontvangst lopen we met u mee voor plaatsbepaling accu.
 2. Monteren 220/volt stopcontact T.B.V de acculader.
 3. Alle bedrading onder de caravan in slagvaste behuizing.
 4. Noodschakelaar/Stroom onderbreker.
 5. Gaten t.b.v bekabeling waterdicht afgekit.
 6. Bevestiging en aansluiten relais kast op accu en mover werkend maken.
 7. Monteren mover.
 8. Bij ophalen uitleg hoe de mover en accu te gebruiken.

 Half montage 

Dit zijn de punten 3,5,8 de andere punten doet u thuis zelf. Met wat tips en suggesties door ons. Doe het zelf montage thuis 2 jaar garantie mover, accu en lader.

Wat zit niet bij de montage van de mover?

Chassis platen of aanpassingen. Dit zijn voor andere soorten chassis dan het standaard chassis.


Power Extreme

De PowerXtreme lijn van EmergoPlus zijn een 5-tal camper en caravan accu’s voor de recreatieve markt. Waarbij de X10 en X20 enkel voor movertoepassingen geschikt zijn, zijn de hogere type’s ook toepasbaar voor woonstroom aan boord van uw Caravan of Camper. De X30 is zelfs zo goed dat deze als winnaar uit de KCK test gekomen is. Kijk goed naar de specifiacties van de producten. Hieruit kunt u opmaken welke types met ingebouwde Bluetooth functie en met een ingebouwde lader komen.

GARANTIE

Wij bieden 5 jaar garantie op de mover, accu en acculader. Goedkoop hoeft geen duurkoop te zijn. Wij bieden u 5 jaar garantie op de mover waarvan 2 jaar volledig en 3 extra jaren indien de mover in het tweede en vierde jaar een moverbeurt heeft gehad .

Tevens bieden wij u de mogelijkheid van 5 jaar staffelgarantie/coulance op de door ons meegeleverde camptek accu en onze druppellader. Natuurlijk zijn hier voorwaarden aan verbonden. 

Garantievoorwaarden mover:

2 jaar Garantie op de mover indien de mover door een van ons is gemonteerd en in het tweede en vierde jaar een moverbeurt word gegeven. Kosten moverbeurt 29.95 of gratis bij groot onderhoud.

Garantievoorwaarden accu:

5 jaar garantie/coulance  op de door ons meegeleverde camptek agm accu. Deze garantie/coulance  gaat volgens een afschrijvings tabel zie onderaan deze pagina. Indien u de accu volgens onze voorschriften onderhoud en het pakket door een van ons is gemonteerd. 

Garantievoorwaarden druppelader:

5 jaar garantie indien door een van ons gemonteerd. Om aan de garantie voorvaarden te voldoen dient de mover in het tweede jaar en vierde jaar een moverbeurt te krijgen welke door ons kan worden uitgevoerd .

Een moverbeurt kost € 29,95 of word gratis uitgevoerd bij een grote onderhoudsbeurt .

Niet onder de garantie voorwaarden vallen:

 • Verwaarlozing.
 • Onze producten niet gebruiken waar ze niet voor bedoeld zijn.
 • Ompoling en foute montage.

Garantietabel Camptek accu

Jaar 1: 100% garantie op productiefouten.

Jaar 2: 100% garantie op productiefouten.

Jaar 3 : 75% garantie op productiefouten.

Jaar 4: 50% garantie op productiefouten.

Jaar 5: 25% garantie op productiefouten.