STALLING

In onze overdekte stalling van maar liefst 3650 m2 kunnen wij uw Caravan, Camper of boot op trailer stallen. U kunt het te stallen object meerdere keren per jaar halen en brengen, ook is het mogelijk om uw personenauto te laten staan.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Wij bieden een uitstekende haal- en brengservice voor caravans aan. Laat ons uiterlijk twee dagen van tevoren weten dat uw caravan of trailer moet worden opgehaald of gebracht en wij doen de rest. 


Hoewel we gevestigd zijn in Friesland zijn we actief in heel Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie of laat ons direct weten waar en wanneer we uw caravan kunnen ophalen of brengen.

CARAVAN SCHOONMAKEN

Uw caravan weer schoon mee op vakantie? Dit is bij S&S Caravans al mogelijk voor maar € 30,-. Wij zorgen ervoor dat de caravan grondig en zorgvuldig wordt schoongemaakt. Wij gebruiken uitsluitend schoonmaakproducten van de hoogste kwaliteit.

ONDERHOUDSBEURT

Bij het onderhoud controleren we alle lopende delen, evenals de trekinrichting en de remmen. Ook inspecteren we de verlichting en de opbouw. Indien nodig smeren en reinigen we de onderdelen. Bijkomende reparaties voeren we uit na overleg met de klant. We zorgen er altijd voor dat uw aanhangwagen op en top in orde is en veilig de weg op kan. 

MEER INFORMATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

 HALEN BRENGEN

 Maak de caravan schoon voor slechts €30,- extra!

STALLING VOOR CARAVANS EN MEER

In onze overdekte stalling van maar liefst 3650 m2 kunnen wij uw caravan, camper of boot op trailer stallen.