AANHANGWAGEN HUREN?

Voer onderstaand formulier in en geef desgewenst in de opmerkingen aan wanneer u een van de trailers zou willen reserveren. Wij nemen na uw aanvraag z.s.m. contact met u op.

Onder het aanvraagformulier staan de verschillende trailers weergegeven inclusief afbeeldingen, omschrijvingen en tarieven.

BAGAGEWAGENKIPPER AANHANGWAGENRECLAME AANHANGERKLOOFMACHINE

RECLAME AANHANGER

Opvallen op het juiste moment op de juiste plaats. En misschien nog wel belangrijker gericht op de juiste doelgroep. Plaatsen zonder vergunning en actief adverteren op uw doelgroep. Onze robuuste reclame aanhangers zijn hier zeer geschikt voor.

Spandoek van PVC bisonyl zeildoek (hoogte 180 breed 270)

Enkelzijdig bedrukt: €145
Dubbelzijdig bedrukt:  €255

Halvedag: €12,50
Hele dag: €20
Weekend za-zo: €42.50
Lang weekend vrij-ma: €60
Week: €82,50
Maand €165

KLOOFMACHINE OP AANHANGER

S & S Caravans heeft ook een kloofmachine te huur. Dit is een kloofmachine op een aanhanger (750kg) macine heeft een benzine motor. Klooflengte 60 cm. Met het dubbele mes klooft de machine twee kanten uit. Hierdoor kunt u vele malen sneller kloven.

Halve dag: €35
Hele dag: €60

AANHANGWAGEN VERHUUR

Voor de verhuur van aanhangwagens en trailers bent u bij ons aan het juiste adres. Momenteel verhuren wij o.a. kipper aanhangwagens, bagagewagens, reclame aanhangers en kloofmachines op aanhangwagen.

Boven aan deze pagina kunt u reserveren met behulp van het formulier. Uiteraard kunt u ons ook mailen of telefonisch bereiken op 0513 436 561.