WERKPLAATS

In onze moderne werkplaats, die uitgerust is volgens de Focwa richtlijnen, kunnen wij alle voorkomende reparaties deskundig uitvoeren. Zo is onze werkplaats voorzien van o.a. schaarhefbruggen, remmenbank met weeginrichting, banden demontage- en balanceerapparatuur.

 

Naast het onderhoud zijn wij ook gespecialiseerd in montage van caravanmovers en airco's, het inbouwen van serviceluiken en dakluiken, impregneren van verende, zachte vloeren van caravans en schadeherstel aan alle merken.

HEEFT U SCHADE AAN UW CARAVAN OF TRAILER?

Bepaal met behulp van de handige schadewijzer wat u het beste kunt doen.

SCHADEWIJZER
FOCWA ONDERHOUDSBEURT

Bij een Focwa onderhoudsbeurt wordt uw caravan op meer dan 70 punten gecontroleerd, gesmeerd en afgesteld. Het onderstel wordt volledig gecontroleerd, de remmen worden schoongemaakt en afgesteld, de verlichting wordt gecontroleerd, de gasinstallatie wordt afgeperst om lekkages op te sporen en alle gebruikers, zoals kachel, koelkast en gasstel worden gecontroleerd. Tevens wordt er een globale vochtmeting gedaan op de meest lekkagegevoelige plekken.  Als alle punten in orde zijn wordt er een onderhoudssticker opgeplakt en er wordt een onderhoudsrapport en een uitdraai van de remmentestbank bijgeleverd. 

Wij kunnen een Focwa onderhoudsbeurt voor u uitvoeren voor € 189,00 inclusief BTW (tarief 2016). 

AANHANGERONDERHOUD

Ook u heeft te maken met onderhoud van uw aanhangwagen. Uw voertuigen moeten voldoen aan alle vereisten om deel te nemen aan het wegverkeer. S&S caravans wil u graag van dienst zijn om dit te realiseren. S&S Caravans staat garant voor een goede service en onderhoud van uw aanhangwagen. S&S Caravans heeft ruim ervaring in deze branche en is FOCWA- erkend.

WAT WE DOEN BIJ ONDERHOUD

Bij het onderhoud controleren we alle lopende delen, evenals de trekinrichting en de remmen. Ook inspecteren we de verlichting en de opbouw. Indien nodig smeren en reinigen we de onderdelen. Bijkomende reparaties voeren we uit na overleg met de klant. We zorgen er altijd voor dat uw aanhangwagen op en top in orde is en veilig de weg op kan. Wij adviseren u om jaarlijks , een onderhoudsbeurt bij uw aanhangwagen of trailer uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud voorkomt dat u met een onveilige aanhangwagen de weg op gaat. Denk maar eens aan verlichting of remmen die niet goed functioneren. Voor de onderhoudsbeurt kunt u een afspraak maken. Regelmatig onderhoud is ook voordelig. Wij sporen kleine mankementen tijdig op voordat ze uitgroeien tot grote problemen die u veel meer geld kosten.

REPARATIE

Stel dat het onderhoud plaats vindt op een moment dat u uw aanhangwagen eigenlijk niet kunt missen. Of u hebt geen tijd om de wagen weg te brengen. Daar hebben we prima oplossingen voor. Een vervangende aanhangwagen. U mag op de dag van onderhoud een aanhangwagen van ons lenen.

Haal- en brengservice. Wij halen uw aanhangwagen op voor onderhoud en brengen deze in overleg weer terug. In een straal van 20 km rond ons bedrijf rekenen wij hier geen vergoeding voor.

Een FOCWA-onderhoudsbeurt voor aanhangwagens is een combinatie van keuring (”APK”) en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw aanhangwagen.

Het uitstellen van het onderhoud van uw aanhangwagen of trailer is niet verstandig. Neem dus vandaag nog contact op met S&S Caravans Gorredijk.

AANKOOPKEURING

VOOR AANSCHAF CARAVAN

Er worden steeds meer caravan particulier verkocht via marktplaats en andere websites. De staat van onderhoud is dan niet altijd duidelijk en verborgen gebreken worden vaak niet vermeld. Het is hoogst onplezierig als u na een lange zoektocht eindelijk de ideale caravan gevonden hebt tegen een acceptabele prijs en het blijkt achteraf dat er forse gebreken zijn. Als u voor de aankoop of verkoop van een caravan een aankoopkeuring uitlaatvoeren weet u precies waar u aan toe bent. 

Wij kunnen een aankoopkeuring voor u uitvoeren voor € 65,00 inclusief BTW.

CONTROLEDELEN

Bij een aankoopkeuring wordt er op de volgende vitale delen gecontroleerd:

  • Koppeling
  • Remmen
  • Banden
  • Schokdempers
  • Gasinstallatie
  • Elektra
  • 220V Verlichting
  • VochtmetingBEL: +31(0) 513 436 561

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail voor het inplannen van onderhoud, reparaties of andere diensten.

NAAR CONTACT